Personvernerklæring

Skrevet 18. Aug. 2018

Personvernerklæring

Denne gjelder for AS Solheim Reklame (org.nr. 918 750436) sitt nettsted. AS Solheim Reklame er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på vår nettside www.solheimreklame.no.

Personopplysninger som behandles

AS Solheim Reklame samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Informasjon som kan innhentes:
  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Innhenting av informasjon

AS Solheim Reklame samler inn opplysninger gjennom skjema på vår nettside, e-post kontakt eller pr. telefon. Vi benytter oss av Mailchimp i utsendelse av nyhetsbrev, tilbud osv. Eksempel på skjema:
  • Kontaktskjema
  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi deg tilgang til våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende deg relevant informasjon
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Lagring av informasjonen

  • Informasjon innhentet gjennom skjema på www.solheimreklame.no lagres på vår server og Mailchimp.
  • Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.
  • Informasjonen fra epost og telefon lagres internt på egen server.

Slette kontaktopplysningene

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på post@solheimreklame.no eller ringe 64868065

Utlevering av informasjon

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Der personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener AS Solheim Reklame ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon:

AS SOLHEIM REKLAME
Håndverksveien 2
1405 Langhus
Tel. +47 64 86 80 65
Email: post@solheimreklame.no