Firmagaver og reklameartikler

Firmagaver

Alle setter pris på å bli anerkjent for den innsatsen de legger ned på jobben hver dag, og hva er vel bedre en å vise dette i form av en fin gave til den rette anledning.

Julegaver, påskegodt, sommergaver eller bryllup, barnedåp, bursdag og jubileer. Anledningene er mange og utvalget stort, så la oss hjelpe dere med å finne den perfekte gaven for deres anledning.

Vi har firmagaver i alle kategorier fra mange kjente merkevarer, som vi vet blir satt pris på av mottaker.

Om det er små oppmerksomheter i forbindelse med en Kick-Off eller de store jubileene, så er vi sikre på at vi har noe som passer.

Har du noen tanker om hva du ønsker å gi, eller trenger inspirasjon, er det bare å ta kontakt med oss. Sammen finner vi den rette gaven til enhver anledning.

Reklameartikler

Reklameartikler i alle former og funksjoner brukes for å skape oppmerksomhet rundt en firmalogo. Utvalget er enormt, og fellene mange. Vi tror det er viktig å velge produkter som gir mening og som har en bruksverdi, ellers havner disse fort i en skuff og effekten blir skuffende liten.

Vi hjelper dere med å finne produkter som gjenspeiler budskapet dere vil formidle innenfor ønsket budsjett og tidsperspektiv, og kommer gjerne med forslag til logomerking som passer produktene. Om dere overlate hele tenkejobben til oss, komme med ferdig utformede ønsker eller vi diskutere frem gode løsninger, er vi sikre på at vi finner produkter som dere kan gi bort med glede.