Profilklær og arbeidstøy

Å investere i profilklær til de ansatte er en flott måte å skape samhørighet og felleskap blant de ansatte på

Samtidig som dere får vist frem logo/firmanavn i alle sammenhenger der de ansatte ferdes.

Utvalget er stort når det kommer til profilklær, og mulighetene flere for hvordan de skal merkes. Men fortvil ikke, vi hjelper dere med å finne klær som passer deres profil, preferanser og ikke minst lommebok. Og selvsagt hvilke logomerkinger som kan passe på de valgte produktene.

Vi har mange gode leverandører på profilklær, alt fra klassiske profilklær leverandører som Tracker, Clique, Fruit og You Brands til Devold, Cutter & Buck, Nimbus, Slazenger og Arc’teryx. Og skulle dere ikke finne det merket dere er ute etter blant våre kataloger, ta kontakt, så gjør vi det vi kan for å løse det.

Arbeidsklær i høy kvalitet

Vi fører arbeidsklær fra flere merkevarer som f.eks. Blåkläder og Helly Hansen. Her er kvalitet, komfort, slitestyrke, innovasjon og bærekraft viktige elementer som gjør dette til 2 av landets beste arbeidstøy leverandører. De har begge et stort utvalg av klær i alle kategorier, og søker hele tiden muligheter til forbedring ved å lytte til sine kunders ønsker og tilbakemeldinger.

En godt kledd arbeider, er en fornøyd arbeider. Og vi gjør det vi kan for å hjelpe dere å komme dit.

Blåkläder kan også tilby en fin Web-shop løsning, som kan spare dere for mye tidsbruk og penger, med gode løsninger for et effektivt innkjøp av klær med eller uten logomerking. Her kan hver enkelt ansatt få tilgang til å bestille etter oppsatt kolleksjon, eller en administrator kan styre det hele. Og dere vil selvsagt også ha tilgang til hele sortimentet om ønskelig.

Ta kontakt med oss